<Spojrzał na Dziewczynę z Lucariem> Witaj... <Podał jej rękę> Jestem Sir Allan Newlight... Przybywam z regionu Thonsu... <Zorua uśmiechnęła się do dziewczyny>
<Spojrzał na Lieparda><Nagle coś go olśniło> Czekaj Liepard <Podbiegł do niego> Mam do ciebie pytanie... Nie chciał byś do mnie dołączyć?
<pokemona już nie było>
<Wrócił do dziewczyny z Lucariem> Po twoim pokemonie sądzę iż pochodzisz z Sinnoh... Przyznam ci że sam chciałbym mieć Lucario... Ale <Głaszcze Zoruę> Nie mam nic do powiedzenia przeciw memu przyjacielowi... <Rozgląda się za jakimś pokemonem>
Widzisz Monferno
<Ździwił się widokiem Monferno> WOW! <Podchodzi delikatnie pod niego><Patrzy na Zoruę> <Mówi szeptem> Wiesz co masz robić... <Zorua pokiwała głową> IDŹ SWAMPERT! <Zorua przybrała postać Swamperta> SWAMPERT! UDERZENIE GŁOWĄ <Zorua rozpędziła się i uderzyła głową Monferno>
<pokemon odbił się o drzewo, użył mach ciosu>
<Zorua otrzymała cios> Kya <Zorua wróciła do własnej postaci> Hmmmm.... ZORUA! MROCZNA KULA <Zorua strzeliła kulą trafiając Monferno w głowę>
Użytkownik
[Usiadła sobie na kamieniu] - powodzenia Allan!
RITSU TEAM
Lucario
Ataki: Kula Aury, Siła Dłoni, Kościopęd
Pikachu
Ataki: Elektrowstrząs, Elektryczna Fala, Uderzenie głową, Stalowy Ogon
<Spojrzał na nią> Dzięki <Allan szykuje Pokeball> <Poprawia włosy><Celuje wzrokiem w Monferno> IDŹ POKEBALL! <Rzuca Pokeballa w Monferno>
<pokemon otrząsnał się i użył tunelu potem kręgu ognia>
<Spojrzał na Ritsu> Dzięki <Allan szykuje Pokeball> <Poprawia włosy><Celuje wzrokiem w Monferno> IDŹ POKEBALL! <Rzuca Pokeballa w Monferno>
<pokemon został<
Ataki:Miotacz płomieni, krąg ognia, tunel, mach cios
Użytkownik
Gratulacje - [ Ritsu wraz z Lucario bili brawa]
Ostatnio edytowany przez Ritsu (2011-07-31 14:41:24)
RITSU TEAM
Lucario
Ataki: Kula Aury, Siła Dłoni, Kościopęd
Pikachu
Ataki: Elektrowstrząs, Elektryczna Fala, Uderzenie głową, Stalowy Ogon
Dzięki <Podnosi Pokeball z Monferno> MONFERNO! ZŁAPAŁEM CIĘ! <Podnosi Pokeball do Góry> Hiyroo <Uściskał swoją Zorue> No to nie jesteśmy sami... <Podchodzi do Ritsu> Ritsu... Mam do ciebie pytanie... Może zaczniemy podróżować razem?